9 Mayıs 2014 Cuma

Henüz Keşfetmeyenler İçin..Parenthood Tv Series

Dizi seçerken öncelikle kaç sezon yayınlanmış ona bakıyorum çünkü dizi izleme konusunda sabırsız bir tavır sergiliyorum. Çok beğendiysem eğer bir sonraki bölüme gidebilmem lazım, bir sonraki haftayı beklemek benim için büyük sıkıntı demek :) 

Bu şekilde dizi ararken kategorilerde aile dizisi olan dizilere baktım bu defa ve The Cosby Show dan sonra güldüren ve mutlu hissettiren başka bir aile dizisi keşfettim. Bu dizinin The Cosby Show dan farkı aile hayatının tüm yönleriyle ele alınması. 

Kalabalık bir aile, kavga gürültü, sevgi, aşk, ebeveynlik, evlat sevgisi, aile bağları, dostluk, ihanet, alkol ve uyuşturucunun neden olduğu problemler, otistik bir evlat sahibi ailelerin yaşadığı sıkıntılar, ergenlik dönemi problemleri, hastalıklar gibi aile hayatımızda belki yaşadığımız, belki yaşamaktan hep korktuğumuz olaylar ele alınmış bu dizide. 

Kalabalık bir ailem olduğu için kendimle ortak noktalar buldum bu hayali aile arasında belki ondan hoşuma gitti, belki de günün sonunda aile içinde ne yaşanırsa yaşansın aile olma bilinci ile kardeşler arasındaki dayanışmayı beğendim. Nedeni çok da önemli değil belki de :) 

2010 yılında yayınlanmaya başlayan dizi Amerikan yapımı. Orijinal dili İngilizce. Aile, dram ve komedi kategorilerinde yer alıyor. IMDB puanı 8 ve bence bu puanı hak etmiş. Şu ana kadar 5 sezonu yayınlanmış. Orijinal yayın kanalı NBC. Yayın süresi 43 dakika. 

Kalabalık Braverman ailesinin kimi zaman güldüren kimi zaman duygulandıran yaşantısı bu günlerde yeni eğlencem diyebilirim. Bu tarz dizileri seven veya artık vurdulu kırdılı dizileri ya da ağır dramlardan bunalanlar için değişik bir alternatif olabilir.

7 yorum:

  1. hımmm bakıyim. person of interest izliyom buna da bakarım ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok methini duydum güzel mi çünkü ben bunu bitirmek üzereyim :)

      Sil
    2. evet heyecanlı sürükleyici.
      the mentalist izledin mi.
      süper süper.
      soluksuz izliyom yaa :)

      Sil
    3. evet Red John Red John diye diye Red John benim diye bağırasım gelmişti bir ara ben de çok severim mentalisti, Jane çok sevimli :) son 2 bölümü izlemedim biraz biriktiriyorum daha keyifli oluyor peş peşe.

      Sil
  2. hihi ben de ölze izliyom :) the misfits de çok iyi bak :)

    YanıtlaSil
  3. Aile dizilerini severim, bakayım ben de bir ara o zaman :)

    YanıtlaSil