18 Nisan 2014 Cuma

Revenge


Revenge, son zamanlarda heyecandan avuçlarımın içi terleyerek izlediğim nadir dizilerden her izlediğimde, her bölüm sonunda yok artık diyorum. Yerli versiyonu ile orijinal versiyonu arasında dağlar kadar fark olacağını bildiğim için hiç izlemedim bile. Malum yılların Desperate Housewives'ını mahvettikleri için bu diziyi nasıl bir şekle sokmuşlardır kim bilir?


ABC (American Broadcasting Company) tarafından 2011 yılından bu yana yayınlanmakta olan bu diziyi yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine izlemeye başladım. İlk izlemeye başladığımda 30 bölüm yayınlanmıştı ve 1 haftada izlemenin sonucunda agresif bir konuya sahip olan dizi sayesinde agresif bir ruh hali ile ortalıkta dolaştım :)

İntikam anlamına gelen Revenge yurt dışında çok başarılı bir senaryo ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlanmakta. Dizinin ana konusu çocukluk döneminden itibaren yaşadığı korkunç olaylardan ötürü intikam almaya odaklanmış bir genç kızın öyküsü. Bu diziyi dizi yapan bence Victoria karakteri. Dizi Emily karakteri ve onun intikam planları üzerine kurulu olsa da Nolan ve Victoria olmadan bu kadar sevilemezdi.


Dizinin IMDB puanı 8.1 olup, şu anda 3. Sezonu gösterilmekte. Dizi ortalama 43 dk sürüyor. Biriktirip biriktirip öyle izliyorum ben :) Nasıl bitecek merak içerisinde beklemedeyim. 

6 yorum:

  1. aaaa beren saatli dizi bu. izledim ya yerlisini. iyiydi ya. eskilerden şubat neydi ama :)

    (son yazımın son paragrafını değiştirdim. hadi bi daa okuyun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şubat'ı da izlemedim :) Baktım çok güzel olmuş yeni haliyle.

      Sil
  2. Bizdeki en iyi uyarlama Umutsuz ev kadınları bence... :) ben de beklerim efendim...:) iyi bloglamalar! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu uyarlamanın bir tek "adı" orijinal yapıma uymuş, geriye kalan hiç bir şey benzemiyor :) Teşekkür ederim.

      Sil
  3. Pek dizi izlemiyorum ama Revenge'in ilk bir kaç bölümünü izlemiştim yeni başladığında ve çok heyecanlı bulmuştum.

    YanıtlaSil