5 Temmuz 2014 Cumartesi

Fonex Olive Therapy Saç Maskesi


Saç maskelerine uzaktan bakıp hayatta saçıma sürmem derdim saç boyası ile tanışmadan önce :) Büyük ne konuştuysam başıma gelmiştir bu hayatta, bu da olmasa şaşardım zaten. 

Efendim, erkekler bilmez, saç boyası sonrası saçınızı yıkarken ya da yıkadıktan sonra, saç kremi veya saç maskesi kullanmazsanız o saçları taramak mümkün olmuyor. Bu durumla baş edebilmek adına değişik markaların değişik saç bakım ürünlerini kullandım bu güne değin. Çok beğendiğim ve nefret ettiğim pek çok marka ile tanıştım. Beğendiklerimden bir tanesi de Fonex Zeytin Yağı Özlü Saç Maskesi. 

Kullanımı çok kolay, klasik yıkama esnasında kullanılan yani durulanan saç bakım kremleri ile aynı şekilde. Temiz ıslak saça uyguladıktan sonra 5 dakika bekletiyorsunuz ve ardından duruluyorsunuz. Ben saç tipim kuru olmasına rağmen sadece saç uçlarıma uyguluyorum. Kolayca tarama sansını yakalamanın yanı sıra, saçlarımın parlak görünümü benim için diğer bir artısı. 


Fiyatı 14 ile 17 TL. arasında değişiyor. İlk olarak bana hediye edildiği için keşfettiğim bu ürünü bitirdikten sonra ikincisini aldım. Severek kullandıklarım arasına ekledim. Hem kendime bir hatırlatma olsun, hem de merak edenler için minik bir bilgi olsun diye de sizinle paylaşmak istedim :) 


2 yorum:

  1. Saç kremlerini, maskelerini, yağlarını seviyorum çünkü onları kullanmazsam saçım saçlıktan çıkıyor yün mü desem keçe mi desem öyle bir şeye dönüşüyor :( Bu da denenmeyi bekleyenler arasında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de tanımlayamadığım bir saç topağı ile boğuşuyorum :)) Beğenirsin inşallah ben işte ikinciye geçtim :)

      Sil